Afspraak maken?

Oefentherapie Oostland Koperslager 7
2631 RK Nootdorp
015 – 251 20 19
Mail ons!
Routebeschrijving

Klachtenloket Paramedici

Natuurlijk hopen wij dat je tevreden bent over de door ons geleverde zorg. Maar wanneer je toch een klacht hebt, kun je hiervoor terecht bij het Klachtenloket Paramedici. Wij zijn aangesloten bij de Klachten- en geschillenregeling Paramedici. Hieronder lees je hoe de procedure in zijn werk gaat.


De eerste stap, is een gesprek aangaan met je zorgverlener. Het is goed mogelijk dat die niet beseft dat je ontevreden bent en waarover. Er kan sprake zijn van een misverstand. Vaak leidt zo’n gesprek al tot een oplossing.


Het kan zijn dat een gesprek geen of niet voldoende oplossing biedt. Of er is een goede reden om geen gesprek aan te willen gaan. Dan kun je gebruik maken van de klachtenprocedure. De Klachten- en geschillenregeling Paramedici biedt een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Klik hier om naar de website van het klachtenloket paramedici te gaan voor nadere informatie, het meldformulier en uitleg over de procedure. Kom je er niet uit of heb je nadere vragen, dan is het ook mogelijk om het klachtenloket via de mail of telefonisch te benaderen.


Voor vragen of meer informatie:


E: info@klachtenloketparamedici.nl


T: 030-310 09 29 (bereikbaar van ma t/m vr 9.00 tot 12.30 uur)