Afspraak maken?

Oefentherapie Oostland Koperslager 7
2631 RK Nootdorp
015 – 251 20 19
Mail ons!
Routebeschrijving

Wie zijn wij?

Wij zijn Marjan de Kleijn en Odette Groenheide. Samen hebben wij de praktijk Oefentherapie Oostland. Hét adres in Nootdorp voor Oefentherapie Cesar/Mensendieck, Kinderoefentherapie en Slaap Oefentherapie.


Wij zijn kwaliteit geregistreerde oefentherapeuten met kennis en vaardigheden in houding- en bewegingsklachten, problemen in de motoriek en/of sensorische integratie en slaapproblemen. Iedereen – van jong tot oud – met problemen in het bewegen, de houding of met spanningsklachten die zelf aan de slag wil om het bewegen te verbeteren, kan bij ons terecht. Wij werken samen met je aan je persoonlijke hulpvraag zodat je zo goed mogelijk in het dagelijks leven kunt functioneren.


Neem direct contact op met ons voor een afspraak, vragen of om je aan te melden.

Marjan en Odette

Marjan de Kleijn

Na adviserende functies in het toerisme en het bankwezen vond ik het tijd om te gaan doen waar mijn interesse al langer lag, namelijk in de gezondheidszorg op het gebied van bewegen. Al vanaf mijn jeugd doe ik graag aan sport en dans. Sinds 2005 werk ik als oefentherapeut in de regio Leidschenveen en Ypenburg.
Naast het geven van algemene oefentherapie, ben ik gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met een motorische ontwikkelingsachterstand en slaapproblematiek.
Ik ben ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici onder nummer: 89906510194K.
KvK: 27364554

Odette Groenheide

Na een carrière als ballet- en moderne dansdocent ben ik vanaf 2005 werkzaam als oefentherapeut. Individueel behandel ik kinderen en volwassenen met klachten ten gevolge van een onjuist houding- en bewegingspatroon en slaapproblemen. Tevens geef ik Cesarobics voor volwassenen waar gezond bewegen op muziek centraal staat. Als Kinderoefentherapeut ben ik gespecialiseerd in het behandelen van kinderen van met problemen in de motorische ontwikkeling. Ik sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici onder nummer 69907410794.
KvK: 27350385